13 Nisan 2011 Çarşamba

Kumluca Belediyespor Bal Ligi'ne Yükseldi

Antalya Amatör Süper Ligi'nde mücadele eden Kumluca Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti...

Antalya Amatör Süper Ligi'nde mücadele eden Kumluca Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kumluca Belediyespor bu başarısı ile Bölgesel Amatör Lig (BAL-LİG)'e yükseldi.

Kumluca Belediyespor garantilediği şampiyonluk sevincini, Kumluca Şehir Stadı'nda düzenlenen kupa töreninde taraftarıyla birlikte kutladı.

2010–2011 sezonu Antalya Amatör Süper Liginde, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kumluca Belediyespor şampiyonluğuyla birlikte bir üst lig Bölgesel Amatör Lig (BAL-LİG)'e yükselerek Amatör Süper Ligi'ne elveda dedi.

Son karşılaşmada Yenikapıspor'u 2-1 yenerek şampiyonluğu garantileyen Kumluca Belediye Spor kutlama töreni düzenlendi.

Törene Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur, Antalya ASFK Başkanı Özer Doğan, TÜFAD Görevlisi Abdullah Tanyolaç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Akyurt ve çok sayıda Kumlucalı taraftar katıldı.

Törende konuşan Kumluca Belediyespor Onursal Başkanı Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Belediyespor takımının önceki yıllarda üçüncü lige çıkmaya çok yaklaştığını fakat son maçlarda şanssızlık yaşadığını amatör ligde kaldığını söyledi.

Çetinkaya, "Takımımız bu sezon ciddi bir trend yakaladı. Bu periyodik yükselişin ardından takım hak ettiği bir üst lige BAL Ligi'ne yükseldi. Emeği geçen tüm sporculara ve sporseverlere teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Kaymakam Salih Işık'ta konuşmalarında Kumluca Belediye Spor'un ilçemizin tanıtımında önemli katkı sağladığını belirterek, Kumluca Belediye Spor oyuncularını ve yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Konuşmaların ardından yapılan kupa takdiminde Kumluca Belediye Spor takımına 2010–2011 Antalya Süper Amatör Lig Şampiyonluğu kupası Antalya ASFK Başkanı Özer Doğan tarafından verildi.

Başkan Çetinkaya da Antalya ASFK Başkanı Özer Doğan, TÜFAD Görevlisi Abdullah Tanyolaç ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Akyurt'a Kumluca'yı simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

Kumluca Belediye Spor şampiyonluk kutlamalarına konvoy düzenleyerek devam etti. Kumluca şehir merkezinde uzun bir araç konvoyu oluşturan taraftarlar şampiyonluğu oyuncularla birlikte kutladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder