15 Nisan 2011 Cuma

Hata Yaptığınızda Cezasını Görürsünüz

Beşiktaş Teknik Dirketörü Tayfur Havutçu, iyi oynadıkları maçta hatalı 2 gol yediklerini belirterek, "Futbolda bu tarz hatalar yaptığınızda Gençlerbirliği gibi bir takımdan cezasını görüyorsunuz. " dedi...

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile 2 – 2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan siyah – beyazlı takımın teknik direktörü Tayfur Havutçu, "Bugün maça iyi başladık. İlk yarı kontrol bizdeydi. Golü bulduk pozisyonlarımız da vardı. Bir anlık rehavetten dolayı 2 gol yedik. Genelde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Futbolda bu tarz hatalar yaptığınız vakit Gençlerbirliği gibi bir takımdan cezanızı görüyorsunuz. " şeklinde konuştu.

Havutçu, ligdeki konumlarıyla ilgili olarak da 4. 'lük şanslarını son gününe kadar kovalayacaklarını sözlerine ekledi.

Beşiktaşlı futbolcu Necip de "İlk yarı iyi bir oyun oynadık. İkinci yarı da golle başladık. Duran top ve kontra ataktan gol yedik. Üzgünüz. Önümüzde bir Gaziantepspor maçı var. Bu maça konsantre olmamız gerekiyor. " şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın takım kaptanı İbrahim Toraman ise Gençlerbirliği karşısında 2 – 0'ı yakaladıktan sonra skoru 4 – 0 da yapabileceklerini kaydederek, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Konsantrasyon kaybıyla maç 2 – 2 oldu. Futbolda demek ki ciddi olmak gerekiyor. Bugün ders çıkaracağımızı düşünüyorum. " diye konuştu.

İsmail'in hatasıyla ilgili olarak da İbrahim, futbolun hatalar oyunu olduğunu dile getirerek, genç futbolcunun tecrübe kazandıkça daha faydalı olacağını sözlerine ekledi.

GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ZUMDİCK: 1 PUANDAN MUTLUYUZ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, 2 – 0 geriden gelerek 2 – 2 yaptıklarını hatırlatarak, "Bugün aldığımız 1 puandan mutluyuz. " dedi. Zumdick, "Oyunun başlarında 2 – 0 mağlup duruma düştük. Mücadeleyi bırakmayarak skoru 2 - 2 yaptık. Bu mutlu edici bir sonuç. Biz aldığımız 1 puandan mutluyuz. " ifadelerini kullandı. Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını da dile getiren Zumdick, "İlk maçta 1 – 1'lik bir sonucumuz var. Finale henüz kalmış değiliz. Ama oyuncularımız finale inanıyor. Oyuncularıma güveniyorum. " şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği kalecisi Özkan da oyunu bırakmadıklarını dile getirerek, "İyi mücadele ettik. Sahada yardımlaşarak ne olursa olsun puan alacağımızı gösterdik. " ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği futbolcusu Emre ise son haftalarda çıkış yakaladıklarını bu çıkışı Beşiktaş karşısında da devam ettiklerini söyledi. Emre, hafta içinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları maçı geçerek Ziraat Türkiye Kupası'nı da almak istediklerini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder