15 Nisan 2011 Cuma

Ticaret Heyeti Programları Organize Edilecek

MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesi Ali Gür Başkanlığı'nda 40 Kişilik Heyet, 31. Hong Kong Elektrik Fuarı'nı Ziyaret Etti...

MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesi Ali Gür Başkanlığı'ndaki 40 kişilik MÜSİAD heyeti ilk kez düzenlenen Hong Kong ve Çin İş Gezisi kapsamında bir dizi temaslarda bulunuyor.

Heyet ilk temaslarını yılda iki kere düzenlenen Asya'nın en büyük fuarlarından 31. Hong Kong Elektrik Fuarı'na ziyaret ederek gerçekleştirdi. MÜSİAD Heyeti fuar ziyaretinde son teknolojik ürünleri yakından tanıma ve satış yöntemleri hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

Ticaret Heyeti Programları Organize Edilecek

Fuar'da MÜSİAD Heyeti, 31. Hong Kong Fuarı'nın organizatör kuruluşu olan HKTDC (Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi) Kurumsal Geliştirme Direktörü Lawrence Yipp tarafından karşılandı. Heyete burada pazar hakkında bilgiler sunuldu. Söz konusu toplantıda, farklı sektörlerden 120.000 üzerinde firma ağına sahip HKTDC ile MÜSİAD arasında karşılıklı ticaret heyet programlarının organize edilmesi için işbirliği kararı alındı.

MÜSİAD Heyeti Hong Kong-Çin İş Gezisi kapsamında 109. Kanton Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nı da ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder