14 Nisan 2011 Perşembe

Dumankaya ITO’da İşadamlarıyla Buluştu

14 Nisan 2011, İstanbul – İstanbul Ticaret Odası'nda (ITO) Düzenlenen "Üretici, Tedarikçi Ve Kurumlar Arasında Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Önerileri" Adlı Panelde Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya Konuşmacı Olarak Yer Aldı...

14 nisan 2011, istanbul – istanbul ticaret odası'nda (ıto) düzenlenen "üretici, tedarikçi ve kurumlar arasında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri" adlı panelde dumankaya yönetim kurulu üyesi ali dumankaya konuşmacı olarak yer aldı. İnşaat Malzemeleri Meslek Komitesi tarafından düzenlenen ve 11 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilen panele çok sayıda iş adamı katıldı.

ITO'da düzenlenen ve sektörün önde gelen firmalarının konuşmacı olarak katıldığı panelde Ali Dumankaya gerçekleştirdiği konuşmasında sektörde yaşanan sorunlara ve çözüm önerilerine dikkat çekti. Kentsel dönüşüm olgusu ve bu konuda neler yapılması gerektiği üzerinde duran Ali Dumankaya "Sadece sektörden gelen şikayet ve taleplere odaklanacak ve bu konuda çalışmalar yürütecek bir ajans veya koordinatörlük kurulması gerekiyor" dedi.

Müşteri memnuniyetine ve önemine dikkat çeken Dumankaya, "Kaliteli konut sadece kaliteli malzeme seçimi ile değil aynı zamanda kalifiye ve nitelikli işçilerle mümkündür. Biz sadece konut yapıp satmıyoruz. Asıl işimiz satış sonrası müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bunun için ise 7 gün 24 saat müşterilerinizden gelen taleplere karşılık vermeniz gerekiyor" dedi.
İnşaat Malzemeleri Komitesi tarafından düzenlenen panelde Kiptaş ve TOKİ'den de yetkili isimler katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder