16 Nisan 2011 Cumartesi

Genel Seçime Son 57 Gün

AK Parti Mardin milletvekili adayı, eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, "Şimdi de siyasette halkıma hizmet etme zamanı" dedi...

AK Parti Mardin milletvekili adayı, eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, "Şimdi de siyasette halkıma hizmet etme zamanı" dedi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nda, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olan Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Hikmet Bülent Gözü, Edip Demirdağ ve Ahmet Karahan için tanıtım töreni düzenlendi.

Törende konuşan Güler, AK Parti iktidarı süresince İstanbul Valiliği ile Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'nda şerefle çalıştığını söyledi.

Parti içinde rekabet ortamının bittiğini kaydeden Güler, "Şimdi de siyasette halkıma hizmet etme zamanı. Bize eğer güçlü bir destek verirseniz, bizi Ankara'ya güçlü bir şekilde gönderirseniz inşallah bu destekle de kabinede temsil edilme imkanımız da olacaktır. Bu fırsat Mardinlilerin önündedir. Mardinliler bu fırsatı değerlendirecektir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu da genel seçimlerin önemine değinerek, istifa eden aday Abdullah Düzgün'ün yerine Ahmet Karahan'ın getirildiğini bildirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ise aday listesine yapılan eleştirilere güldüklerini belirterek, "Bu liste büyük bir başarı elde edecektir" diye konuştu.

Toplantıda, diğer adaylar da kendilerini tanıttı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder