16 Nisan 2011 Cumartesi

Sibirya’nın En Büyük AVM’si AURA’ya Rekor İlgi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın 110 milyon Euro yatırımla gerçekleştirdiği, Rusya'nın üçüncü büyük şehri Novosibirsk'in en büyük alışveriş merkezi Aura'nın resmi açılışı yapıldı...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın 110 milyon Euro yatırımla gerçekleştirdiği, Rusya'nın üçüncü büyük şehri Novosibirsk'in en büyük alışveriş merkezi Aura'nın resmi açılışı yapıldı. Tamamı kiralanan Aura, şimdiden günde 70 bine yakın ziyaretçiyi ağırlıyor. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, RGY'nin, bir yandan Rusya pazarındaki çok başarılı yatırımlarını sürdürürken, diğer yandan da Türk markalarını Rusya'ya taşıyan bir koridor vazifesi gördüğünü söyledi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın gerçekleştirdiği, Sibirya'nın en büyük alışveriş merkezi olan Aura'nın resmi açılışı, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak'ın da katıldığı bir törenle yapıldı. Toplam 150 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 60 bin 700 metrekarelik kiralanabilir alanı bulunan Aura'da 211 mağaza faaliyet gösteriyor. Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'e yepyeni bir alışveriş ve yaşam alanı kazandıran Aura, günde 70 bine yakın ziyaretçiyi ağırlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder