15 Nisan 2011 Cuma

Gençlerle Buz Hokeyi Oynadı

2012 Başkanlık seçimlerinde Kremlin'e dönüşü tartışılan Rusya Başbakanı Vladimir Putin, son günlerde öğrendiği buz hokeyi ile gençlerin karşısında şov yaptı...

2012 Başkanlık seçimlerinde Kremlin'e dönüşü tartışılan Rusya Başbakanı Vladimir Putin, son günlerde öğrendiği buz hokeyi ile gençlerin karşısında şov yaptı. Acemi olmasına rağmen profesyonellere taş çıkaran Putin, buz hokeyinde de başarılı olduğunu gösterdi.

Penza ve Çelyabinsk kentlerinin genç takımlarının resmi olmayan karşılaşmasında Lujniki stadında piste çıkan Rusya Başbakanı yeni bir şovla gündeme gelmeyi başardı. Balık tutan, ayı avlayan, Formula 1 aracı ile hız yapan Rusya başbakanı performanslarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Şubat 2010'da Rus sporculara buz hokeyi öğreneceği konusunda söz veren Putin, böylece sözünü de yerine getirmiş oldu. Putin yarın final oynacak takımları tebrik ederken, "Çok dinamik bir spor dalı... Bir miktar dağ kayağını andırıyor. " değerlendirmesinde bulundu. Putin, Oyunda 1 puan almayı da başardı.

PUTİN'DEN İKTİDAR PARTİSİNE LİSTE UYARISI

Putin, iktidar partisi Birleşik Rusya yöneticilerine aralık ayında yapılacak Parlamento seçimleri ile ilgili uyarılarda bulundu. Sadece parti yönetiminin değil de, halkın da isteklerini dikkate alarak Duma seçimleri için listelerin oluşturmalarını isteyen Putin, "Yeni, halkın sorunları ile ilgili ve onların çözümü konusunda istekli olan adaylar listede olmalı. " tavsiyesinde bulundu.

Putin, parti yönetiminden 2012'de Kremlin'e kimin oturacağına yoğunlaşmak yerine Duma seçimleri ile ilgilenmelerini istedi.

Birleşik Rusya yönetimi, önceki gün yaptığı değerlendirmede, parti olarak Putin'i Kremlin'de görmek istediklerini açıklamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder